Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
09.10.2020
Osobní odběr - Plynové tlakové lahve
Důležité upozornění : U odběru plynových tlakových lahví  máme pouze OSOBNÍ odběr v naší prodejně. Také všechny sety, které obsahují  PLYNOVÉ TLAKOV... číst celé
09.10.2018
Provozní doba naší prodejny
Prodejna SPOMAT CZ s.r.o.  Provozní doba : Pondělí     6.30-17.00 hodin Úterý        6.30-17.00 hodin Středa       6.30-17.00 hodin Čtvrtek      ... číst celé
15.03.2021
Výměna náplní tlakových lahví
Výměna náplní tlakových lahví na naší prodejně probíhá takto : Donesete svoji prázdnou tlakovou lahev k nám, do naší kamenné prodejny SPOMAT CZ s.r.o... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.03.2021 O prodejně
Naše kamenná prodejna
Naše kamenná prodejna . Máme krásnou kamennou prodejnu plnou kvalitního nářadí a spojovacích materiálů. Můžete ji navštívit na adrese Smíchov 2280/... číst celé
Jak na výběr zatmívací svářečské kukly.
Jak na výběr zatmívací svářečské kukly. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

SPOMAT CZ s.r.o.

 

Kontakt:

SPOMAT CZ s.r.o.

Kamenná prodejna :

Žďár nad Sázavou 59101 ; Smíchov 1 

ČESKÁ REPUBLIKA

https://www.spomatcz.cz/ 

Odkaz pro dotazy:

eshop@spomatcz.cz 

Telefony pro dotazy :

+420 733 222 299 , +420 735 752 905 

Doporučujeme :

Navštivte náš facebook :

https://www.facebook.com/spomatcz.zdar 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz